Singgah Jap

Selasa, 21 Disember 2010

MARI BELI BUKU!

**ENTRY BARU ADA DI BAWAH ENTRY NI YA**

Saja nak promote hasil perah otak kengkawan aku.. Rapat rapat semua.. Untuk makluman anda.. buku-buku ni :

a) bagus digunapakai sebagai rujukan utama oleh pelajar institut pengajian tinggi (tak kira la awam @ swasta) yang amik subjek Audit dan Taxation 2 @ advanced..
b) Boleh jadi rujukan di firma audit
c) Boleh dijadikan cenderahati kepada anak-anak atau anak buah atau student yang dikasihi
d) Boleh tambah koleksi buku yang ada
e) Sesuai diletakkan di semua perpustakaan
f)  dengan lain maksud.. sesuai dimiliki oleh semua orang..


 sila kontek : missdieba@yahoo.com - harga RM25 (termasuk pos)


 buku ni pula sila kontek : hafiz@psp.edu.my - harga RM40
atau
Commerce Clearing House (M) Sdn Bhd
Suite 9.3, 9th Floor Menara Weld
76 Jalan Raja Chulan
50200 Kuala Lumpur.

Mary Au @ 012 4182616
Fax : 04 899 8069

So.. Jangan buang masa lagi.. sebab kelas dah nak mula ni.. boleh order terus dengan mereka yang berkenaan ataupun publisher mereka.. Selamat Membeli!  

p/s: Buku Perakaunan Pengurusan akan menyusul kemudian... Tunggguuuu!!!

2 ulasan:

Munir Kangsari berkata...

Cik, sesuai dimiliki oleh semua orang ka Cik. I never good in figure anyway.

Ahliacikgukhairul berkata...

hehe.. ayat org jual ubat..

Related Posts with Thumbnails