Singgah Jap

Sabtu, 10 Oktober 2015

Selamat Menghadapi Peperiksaan bagi Sesi Jun 2015

Alhamdulillah.. atas banyak perkara.. sangat banyak kalau nak disenaraikan.. memang betul.. apa lagi nikmat Tuhanmu yang hendak engkau dustakan? Sudah Oktober rupanya.. terjaga setelah September berlalu pergi.. maksudnya.. musim peperiksaan akhir semester datang lagi! Selamat maju jaya semua!

Image result for peperiksaan



Image result for peperiksaan


Image result for peperiksaan

Image result for peperiksaan

Image result for peperiksaan



Khamis, 17 September 2015

Kesan Jerebu?

Tiqah : Ibu, tadi kt sekolah cikgu pesan sebab sekarang ni jerebu. 1. Jangan keluar rumah. 2. Pakai topeng 3. Minum air masak sampai habis 4. Main ipad sampai habis bateri..

Ibu : Eh? Biar betul? Macam maner cikgu tau pasal ipad kat umah?

Tiqah : Tak la.. tiqah main-main je.. ye la.. dah tak boleh kuar rumah main la ipad..

Ibu : Allah! Terperanjat ibu tadi..




Sabtu, 5 September 2015

Tahniah!

Assalamu'alaikum dan Salam Sabtu semua..
Selamat Datang dan Tahniah kepada semua graduan dan ibu bapa graduan bersempena Konvokesyen PSP Kali ke 15..
Syukur alhamdulillah.. kalian berjaya menamatkan pengajian di PSP. Moga ilmu yang diperolehi akan dimanfaatkan sebaiknya. InsyaAllah.







Dunia sudah semakin ke hadapan. Satu aplikasi khas untuk Konvokesyen PSP 2015 telah dibangunkan. Aplikasi di bawah boleh dimuat turun ke telefon bimbit kalian melalui Google Play yang bertajuk
"Konvokesyen PSP 2015".
Graduan juga boleh menyemak nama secara pantas melalui carian pada sistem berdasarkan item kursus dan sesi dengan mudah.




Untuk makluman kalian, sistem aplikasi ini dibangunkan sepenuhnya oleh beberapa pensyarah dari Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi selama lebih kurang 2 bulan. Tahniah!

Sekali lagi, tahniah semua!







Related Posts with Thumbnails