Singgah Jap

Selasa, 28 Julai 2009

Kesan H1N1..

Ni aku melaporkan secara langsung dari Hotel Vistana, Bukit Jambul, Pulau Pinang..

Kesan drp kebimbangan penularan virus Influenza A H1N1, PSP diarahkan agar ditutup selama seminggu bg membolehkan stafnya beserta keluarga mandi kolam di Hotel Vistana sambil menemankan CK yg berkursus..


Sekian. Laporan dr Bilik 1609, Hotel Vistana.

p/s: Jangan marah..

Layan la gambar2 kt bawah ni ya..

CK dengan gaya menyelam ala2 buaya.. hehe..


Atif dgn pelampungnya yg x brp cukup angin.. kena pg pam kt kedai basikal kot..
nampak x CK kt belakang tu?


Atifah plak sgt gembira bila mandi kolam wpun main kt tepi2 je.. mcm tu ke cara pakai pelampung yg betul? aku pun konpius..


CK sedang memanggil anak2nya utk mandi bersama di tempat yg lbh dalam.. haha.. sebelum tu aku mcm dah lemas2 gak la wpun kedalamannya cuma 1.4meter.. tinggi aku lg sbnrnya.. tp biler ketakutan dah ke tahap gundik raja terpaksa la aku naik dan jd tukang amik gambar je.. ahaks..

4 ulasan:

alladiin berkata...

bestnya... klu mandi kat pool tu, jgn lupa dia punya dress code ek..

ahliacikgukhairul berkata...

hahaha.. itu sudah mesti.. siap p beli baju mandi n google (yg ada power ikut spec) utk ibunya.. so. boley la join dlm kolam.. nti2 sy masukkan gambo swimming suit tu ah..

mutakalim berkata...

cikgu brenang ala2 buaya?
bahaya tu... hehe
boleh brenang ke tu?

bestnye... jeles2..

ahliacikgukhairul berkata...

cikgu mmg terer berenang.. tu yg dok usik k.nrl selalu tu.. pas ni kena belajar berenang gak..

Related Posts with Thumbnails