Singgah Jap

Selasa, 21 Julai 2009

Audit Surviellance..

Hmmm... takut x dgn tajuk atas tu? Aku pun takut tp mintak pd Allah mudahan ketakutan aku pdNya mengatasi segala yg ada.. InsyaAllah..

Nampaknya PSP akan didatangi oleh auditor dr SIRIM pd 29 - 30 Julai ni.. saja je nak tgk sijil ISO kitorg tu selari x dgn apa yg kitorg buat selama nih.. hehe.. sejak dr 'ice age' lg.. kalu dgr word auditor je.. mesti gelabah x tentu hala.. keje banyak nak kena buat tp x tau nak stat yg maner dulu.. at last.. x buat.. hehe.. tu la aku..

Anyway.. kita kena gak siapkan part kita spy kita bkn la penyumbang kpd NCR.. Amin...

dah.. dah.. dah.. p wat keje.. huhu..

3 ulasan:

villakesyukuran berkata...

w'salam...welcome sis...xper, saya dulu pun cmtu gak...pelan2...he, he... Td msuk blog akak and cuba cari identiti akak...tp x jumpa... siapa agaknya ahliacikgukhairul ni ye..?

ahliacikgukhairul berkata...

salam.. k.noorul psp la salihin.. ahlia tu adalah isteri kepada cikgu khairul.. lgpun kalu p taklim akak a.k.a ahlia cikgu khairul.. hehe.. profile x brp dan nak update.. adiebah kim salam kt ko n che jah..

villakesyukuran berkata...

cehhh..! dah agak dah... anyway goog trial sis...welcome to our bloggers club ! msh lum tlambat..he,he.. W'salam..kim slm kat dia blk..

Related Posts with Thumbnails