Singgah Jap

Rabu, 22 Julai 2009

DOA Merelease Tension..


Just nak share.. how to release our tension due too much workload... InsyaAllah.. hanya Allah tempat kita mohon segala pertolongan dan perlindungan.. Amin..

5 ulasan:

Bidarabiru,N9 berkata...

akhirnya den tahu sapa mung ni....ha ha...nick name baru nampak...gabungan nama sapa tu...

ahliacikgukhairul berkata...

hehe.. letih gak pk nak namakan apa blog aku ni.. ahlia tu maknanya isteri kepada someone la.. best la blog korang.. aku jd silent reader je n siap salin resipi urab pegaga tu.. tp pasai apa x boley leave comment?

Bidarabiru,N9 berkata...

Tu lah pasal sebab dah terlebih pandai....godek sana...godek sini...pastu tak gheti nak betulkan....den kan jenis belajar sendiri...so nak wat cam mana tunggu pomen lah...anyway guna je shoutbox tu...leh apa...lagi senang ma...eh..mula2 den dah agak ko tau...tapi cara ko tulis tu macam org alim je...tu yang aku kompius tu...ha...ha..lama tak ngusik ko lah...

ahliacikgukhairul berkata...

hehe.. mcm org alim ke? haha.. aku sma je mcm dulu.. masih suka merapu.. tgk la akan2 dtg entry nti.. akan terserlah aku yg sebenarnya.. haha.. kalu balik perlis mai la singgah umah aku.. nti aku try buat urab pegaga ikut ajaran ko tu..

Bidarabiru,N9 berkata...

tak sabau den nak menunggu entry merapu ko.....tak pe...pelan2....ko nak jamu den ngan urap tu wat apa den dah selalu raso....biasonya tok guru wat lebih sedap dari anak murid..kah kah...ko masak lah lain2...ari tu punya lauk daging masak hitam tu.. syer2lah....

Related Posts with Thumbnails