Singgah Jap

Ahad, 16 Mei 2010

Dalam Hati Ada Taman..

Alhamdulillah.. Allah telah mengabulkan doa hambanya untuk bertemu rakan kenalan sejak 20 tahun dulu.. walaupun satu pertemuan yang singkat tetapi ianya sungguh bermakna dan meninggalkan kesan yang bukan sedikit.

Selepas 20 taun.. fizikal agak berubah tetapi perangai masih kekal.. haha.. sebab tu memang susah kita nak ubah perangai seseorang mahupun kita sendiri.. masing-masing dah jadi mak orang dan dapat keizinan dari suami for our mini reunion.. so.. weol dapat spend sehari semalam bersama (walaupun tak cukup 24 jam) sambil mengimbau banyak kenangan masa students dulu. Conclusion.. weol 'agak' nakal but still under control.. hahaha..

Terima kasih banyak ya buat Zaharah, Ida, Atie dan Nazli.. mudahan Allah izinkan lagi pertemuan kita seterusnya. Terima kasih sebab sudi datang Penang.. jangan serik ya.. next time kita bawak the whole family together.. dan terima kasih infiniti kepada CK yang sporting..Last but not least.. mudahan Allah terus memberi kita taufik dan hidayahNya.. InsyaAllah..

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails