Singgah Jap

Rabu, 17 Februari 2010

Ha? Jaya Jusco Perai tutup?

Sungguh memeranjatkan cuti Tahun Baru Cina tahun ni.. banyak lot-lot kedai ditutup.. plan nak ke Kedai Buku Popular pun tak kesampaian.. dulu cam tak berapa kisah nak beraya.. sekarang boleh tutup berhari-hari.. (apakah maknanya semua ini.. kena berfikir apakah yang tersirat di sebalik kejadian...)


Kedai Buku Popular tutup.. termasuk la jiran tetangganya..

Patung tak de kepala menggayakan baju tapi kita tak boleh beli (Alhamdulillah) sebab kedainya ditutup.. (kepala pegi beraya.. hehe..) perasan tak.. sekarang patung peragaan banyak yang tak de kepala.. naper ya?


notis penutupan kedai.. semua lot kedai tampal nih.. rata-rata cuti 2 hari..


CK tengah pikir nak terjah kedai maner.. member dah la sangat suka masuk Digital Bay (kedai barangan komputer).. hehe.. me too..


Akhirnya.. kitorang masuk dalam store Jusco dan ada plak sale 70% untuk baju KikiLala.. best gak nih.. hehe..




2 ulasan:

azharjaafar berkata...

Salam..

Patung x de kepala tu merujuk kepada orang x solat kot..

ahliacikgukhairul berkata...

hmmm... betul jugak.. solatkan seperti kepala di badan..

Related Posts with Thumbnails