Singgah Jap

Jumaat, 13 Mei 2011

Homestay Di Seberang Jaya, Pulau Pinang

Kalau anda sekalian ingin berkunjung ke Pulau Pinang, bolehlah menginap di apartment 3 bilik milik kawan aku ni.. memang selesa + cantik mata memandang.. terletak di Seberang Jaya.. banyak kemudahan di sekitarnya.. dekat dengan Politeknik Seberang Perai.. dengan UiTM Pulau Pinang.. dengan banyak shopping complexes.. Jusco, Carrefour, Billion, Sunway Pyramid, Tesco dll.. try la contact empunya tokey.. D'Hana Homestay.. dan bolehlah tengok bunga yang aku dan MissDieba bagi sempena pelancaran homestay beliau.. ngeh ngeh ngeh.. (interframe sikit).

ni la bunganya.. kalau korang tengok ada bunga ni kat umah tu.. kira sah la itu D'Hana Homestay..


ni plak salah sorang pemberi bunga tu.. motivasi untuk Cik Hana..


5 ulasan:

MindaHana berkata...

Kak Noorul, terharu nih..heheheh..thanks for this post.. :) bila nak mai jenguk D'Hana Homestay??? :)

Ahliacikgukhairul berkata...

MindaHana : Welcome.. kami tumpang gembira biler tgk kawan2 berjaya.. free2 nti kami nak pg amik gambaq la plak..

Ameer Hamzah berkata...

nak promote homestay boleh? kat sembilang dekat Tesco.rumah apartment. berdekatan masjid

Ahliacikgukhairul berkata...

Boleh2.. bagi la gambar dan alamatnya.. InsyaAllah

Tanpa Nama berkata...

Yg kat tesco mcm mner harga?

Related Posts with Thumbnails