Singgah Jap

Ahad, 25 Ogos 2013

iphone2fix

Buat pengguna iPhone, iPad, iPod, MacBook dan juga produk Apple digigit, anda bolehlah ke kedai iphone2fix sekiranya peranti anda mengalami sebarang permasalahan seperti retak skrin sentuh, wifi terputus dan macam-macam lagi la.. Kedai tersebut ada di Klang, Kuala Lumpur dan Pulau Pinang..

Alhamdulillah aku dah pernah dapatkan khidmat mereka.. jujur adalah kriteria paling penting dalam perniagaankan... in shaa Allah mereka bersikap begitu.. aku berpuas hati dengan khidmat yang diberi.. untuk di Pulau Pinang.. mereka beroperasi di Bangunan E-Gate, Gelugor.. tak pun korang buka laman sesawang diorang untuk maklumat lanjut..

Senyum







Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails