Singgah Jap

Jumaat, 4 Jun 2010

"Happy Birthday!"

Kalau ikut dalam sijil kelahiran.. hari ni merupakan hari ulang tahun aku dilahirkan.. dan berikut merupakan antara ucapan yang aku terima dari adik beradik dan rakan taulan..


Mesej 1

"No greeting card to give
No sweet gift to send
No cute graphics to forward
Just a LOVING HEART saying
"HAPPY BIRTHDAY"
- from Che Ton


Mesej 2

Ya Allah!
Wanita yang membaca sms ini adalah seorang ibu yang cantik, kuat, sabar & saya menyayanginya.
Kau tingkatkanlah kehidupannya dengan rezeki yang berkat,
Kau rahmatilah setiap langkahnya dalam mencari rezeki keluarganya,
kuatkanlah imannya, peliharakanlah dia dari fintah
Amin Ya Rabbilalamin..
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 38 UNTUK NOORUL
- from Zaharah Mohd Yatim


Mesej 3

Hepi Birthday.. moga hidup sentiasa dirahmati Allah.
- from Dili


Mesej 4

Pooonn!!
Pooonn!!
Tepi2..!!

kenderaan berat nak lalu

nak hantar kontena ucapan khas

"Selamat Hari Lahir Mama LuN"..
semoga sentiasa diberkati Allah, panjang umur n muda selalu.."
- dari 6 Muhd Mu n ibuayah


Mesej 5

Hepi besday to u!
- from Akmar


dan lain-lain mesej ucapan selamat hari jadi daripada kengkawan dalam facebook - K.Adib, Yan, Cik Nana, Cik Ijah, NorHaslim, Achik, Zarina, Zalila, Maizura, Jaya Jusco, SenHeng, Eye Optic..
serta ucapan secara 'live' dari kengkawan JP PSP... tima kasey semua atas ingatan.. (tengah tunggu 'wish' dari CK.. hehe.. tapi dah dapat "birthday present in advance".. tqvm my dear!!)

p/s: Apa persediaan aku untuk mati nanti? Apa khidmat dan sumbangan aku pada ummat? MasyaAllah.. masa dah makin hampir..

2 ulasan:

normi berkata...

Happy Besday to you Kak Noorul.. "moga dipermudahkan segala urusan d dunia dan d akhirat"..
P/s : Next jumaat (11/6) besday nomi lak.. jgn lupe yek.. hahaha..

Cikgu Achique @ Ai berkata...

Kak noorul.....hepy besday to u...hepy besday to u....moga Allah sentiasa merahmati kehidupanmu dan sentiasa diberkati olehNYA. Tak sabar nak jumpa ngan 'adik Cik Tipah'.....

Related Posts with Thumbnails