Singgah Jap

Isnin, 30 Disember 2013

Susunatur baju kanak-kanak


Cuti sekolah dah nak ke penghujungnya.. macam-macam aktiviti jugak la dapat dibuat walaupun tak banyak tapi amat menggembirakan hati aku.. hehehe.. terutamanya aktiviti mengemas kain baju kanak-kanak.. buat susun atur yang memudahkan semua pihak.. mudah dicari dan kurang semak samunnya.. idea asal aku dari gambar ni...


kemudian kawan aku cadangkan satu blog pulak.. http://susunatursioca.blogspot.com/.. kat sini macam-macam benda boleh disusunatur.. korang boleh try surf.. boleh dapat banyak idea.. dan kawan aku  dah aplikasikan.. apalagi... terus la aku teruja... hasilnya..

t-shirt Atif



baju-baju Atifah



seluar-seluar Atiqah



Alhamdulillah.. aku asingkan untuk seluar, t-shirt, baju tidur dan tuala pada setiap laci bagi setiap anak.. guna laci plastik bertingkat tu pun ok.. umur laci Atif dah nak masuk 10 tahun.. Alhamdulillah..

Next mission.. baju-baju ibu ayah plak..



2 ulasan:

RuMaH TuA berkata...

Menarik.

Ahliacikgukhairul berkata...

Alhamdulillah.. so far dah kurang seraknya sbb anak2 dah nampak baju yg diorg suka then tarik je.. tak la berkecamuk mcm dulu..

Related Posts with Thumbnails