Singgah Jap

Isnin, 3 Ogos 2009

Rak buku ala-ala Ikea

Assalamualaikum..

Entry sebelum ni aku cerita yg aku suka baca buku kan.. hehe.. tp aku x berapa sebut yg aku suka membeli gak.. hahaha.. sebenarnya banyak gak buku yg aku beli tapi belum sempat dibaca.. harap2 mereka tdk berkecil hati krn belum ditelaah lg..
Ntah la.. skrg ni mcm banyak benda tak sempat nak buat termasuk la melipat kain.. ahaks.. tersasar sikit.. (kumpul2 sampai penuh sebakul besar.. dah menyamai ketinggian bukit mertajam.. nampaknya kena cari bakul lain ni..)

Oleh kerana aku ada banyak koleksi buku.. dan sekarang ni aku simpan mereka di dalam kotak2 je.. maka CK pun berhajat untuk menghadiahi aku rak2 buku spt di bawah..


rak mcm ni sesuai utk letak majalah-majalah aku yg aku suka beli tp tak suka ikut cakapnya.. contohnya.. saji, rasa dan buku resipi yg lain..

haaa... rak ni baru sesuai utk buku2 aku yg x berbaca lg tu..

CK kata.. dia boley buat sendiri rak2 mcm kt atas ni.. so kita tunggu la hasilnya sama2.. bila la buku2 aku dpt merasa duduk atas rak.. huhu.. lambat lg kot..

7 ulasan:

Bidarabiru berkata...

kalau banyak sangat buku tu....bagi je kat aku....aku suke benda2 free ni...

Bole order ke rak buku ikea ko tu

ahliacikgukhairul berkata...

pinjam boley la.. aku syg buku2 tu.. ingat nak wat berniaga sewa buku kt students.. ahaks..

izat berkata...

Assalamualaikum,
buku2 tu post sini bleh..kak nurul kalau cikgu berjaya buat rak tu, lps nih ijat pun nak order satu lah he he..

botolkicap berkata...

alaaaa nurul ..itu bukan rak buku la..itu rak newspaper dan mgazine, aku pun ada rak cam tu, kalau ko nak tau rak buku tu sebenarnya cam maner, nnti ko buka blog aku minggu depan...

ahliacikgukhairul berkata...

izat: wa'alaikumsalam.. hehe.. kalu nak pinjam mai la dtg penang.. nti kalu siap dah rak bukunya.. mtk cikgu buat bisnes rak buku plak

botolkicap: kt ikea br ni tu je yg ada utk lekat kt dinding.. jimat space

Habeida Hafaif berkata...

aku cadangkan la..suruh CK buat banyak jual kat opis..buat projek student ker...ble gak kami merasa ada rak cam ala2 ikea..heheh

ahliacikgukhairul berkata...

ha ah la.. boley gak jd projek student dia.. boley buat banyak2 kan? then aku jd tokey rak buku instead of tokey tupperware.. pas ni buat rak utk display tupperware plak.. haha..

Related Posts with Thumbnails